به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، وي تاکيد کرد: هر نوع لنزي اعم از زيبايي يا طبي بايد تحت نظر چشم پزشک يا اپتومتريست مورد استفاده قرار بگيرد.
اين اپتومتريست با اشاره به اينکه هر لنزي داراي يک سري مشخصات فني است، تصريح کرد: لنزهاي تماسي به علت حساسيت بالايي که چشم دارد بايد از کيفيت قابل قبولي برخوردار بوده و استانداردهاي موجود را دارا باشند. قطعا لنزهايي که کيفيت بهتري دارند، با موادي ساخته شدهاند که آسيبي به چشم نرسانند.
دبير اجرايي شانزدهمين کنگره علمي اپتومتري افزود: علي رغم تمام هشدارهايي که داده مي شود برخي از روي ناآگاهي نسبت به خريد لنزهاي چشمي از مراکز غيرمجاز اقدام ميکنند که ميتواند عوارض بازگشت ناپذيري را به همراه داشته باشد. زيرا آلودگيهاي موجود قادرند در کوتاهترين زمان ممکن سطح چشم را از بين برده و باعث نابينايي شوند.
حسيني درباره لنزهاي مدت دار نيز گفت: لنزهاي تماسي به انواع روزانه، ماهيانه و سالانه تقسيم بندي مي شوند.
وي ادامه داد: امروز دنيا به سمت استفاده از لنزهاي روزانه در حرکت است، زيرا احتمال انتقال آلودگي از اين طريق بسيار کاهش مي يابد، اما اين اتفاق هنوز در ايران رخ نداده است و علت آن گراني قيمت لنز است و خريد لنز روزانه براي افراد به صرفه نيست. البته بايد در نظر داشت رعايت اصول بهداشتي در صورت استفاده از هر کدام از اين لنزها به طور کامل رعايت شود.
شانزدهمين کنگره علمي ساليانه اپتومتري از ?? تا ?? مرداد ماه جاري به همت انجمن علمي اپتومتري ايران در سالن همايشهاي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار ميشود.
منبع:افکار